Hotel Melià Golf Vichy Catalán Hotel Melià Golf Vichy Catalán Hotel Melià Golf Vichy Catalán Hotel Melià Golf Vichy Catalán Hotel Melià Golf Vichy Catalán Hotel Melià Golf Vichy Catalán Hotel Melià Golf Vichy Catalán Hotel Melià Golf Vichy Catalán Hotel Melià Golf Vichy Catalán

Hotel Melià Golf Vichy Catalán

 

L’Hotel situat en el Camp de Golf P.G.A de Catalunya (en el terme municipal de Caldes de Malavella) és un 4 estrelles transformable a 5. Té un total de 150 habitacions (ampliable a 200) formada per 114 habitacions dobles, 18 dobles comunicades, 6 adaptades, 8 suits dúplex, 3 suits en planta i 1 suit presidencial. Els hostes de l’hotel també poden gaudir del servei de restaurant esmorzar, restaurant a la carta, sales de reunions i convencions, pub, spa i piscines exteriors.
 
Tot i situar-se en un punt alt del camp, la seva morfologia exageradament allargada i la seva altura relativament baixa (PB+3) el situen a escala de les dunes de l’herba del camp i els boscos de pins que l’envolten, integrar l’edifici en el paisatge va ser un dels principals objectius del projecte.
 
Amb 15.000m2 de programa, l’edifici adquireix una important presència dins d’un paisatge de gran qualitat ubicant-se en la frontera entre un gran bosc de pins i les subtils ondulacions verdes d’un camp de golf. 
 
En aquest cas, la suau corba del volum projectat i el seu perfil descendent, intenten abraçar i aproximar-se progressivament a els ondulacions del “green” de golf. El color blanc del seu volum en contrast amb el verd fosc del bosc de pins, s’identifica amb el recurs tradicional de l’arquitectura mediterrània. 
 
SERGI GODIA