OBRES

 

aq4 arquitectura

 

Bilbao, Campos, Figuerola, Gelpí formen l’equip aq4 arquitectura l’any 2003 amb despatx a Barcelona. L’equip rep aviat reconeixement al guanyar, al 2003, el Primer Premi del Concurs Nacional d’idees per la Nova Casa de Cultura i Biblioteca d’Ortuella i al 2004 el Primer Premi del Concurs de propostes per a la construcció d'un CAP a Blanes. Arrel d’aquests premis l’equip intensifica la seva recerca mitjançant el concurs públic i guanya: el Primer Premi del Concurs de propostes per a la construcció d'un CAP a Polinyà, i el Primer Premi del Concurs d'edificació de 44 habitatges de HPO a Mollerussa. L’any 2007 guanya el Primer Premi del Concurs d'idees Àrea residencial campus UDC de Elviña, el que suposa la possibilitat d’obrir una via de recerca dintre de la tipologia d’habitatge universitari  i de la construcció en fusta. Darrerament  han guanyat el Primer Premi del Concurs Residència d’estudiants de tercer grau i personal de recerca de la UPV/EHU a Leioa.
 
Han impartit conferències a diferents centres nacionals i l’any 2005 a l’Escola d'Archittetura da Venezia.
 
Han estat seleccionats per les següents exposicions: Consorci RIBA. Jovespai del mercat de Camp Redó. Palma de Mallorca (2011); COAC. Arquitectura per la Salut. 18 anys d'arquitectura sanitària a Catalunya (2010); Concurs d'idees Àrea residencial del campus de la Universitat de A Coruña (2007); "Ortuellako Kultur Etxea", Casa de Cultura i Biblioteca d'Ortuella. Biscaia.(2005)
 
L’any 2003 en col·laboració conjunta amb taller d'arquitectura arquitecturaquatre van rebre el Premi COAVN d’interiorisme per la reforma d’habitatge al Muelle Churruca i van ser seleccionats per la Mostra di Archittetura Biennale di Venezia 2000 amb la seva proposta per EUROPAN 5.
 
L’equip ha estat seleccionat per la seva obra dintre de l’espai Contextos de Vogadors a la 13ª Mostra di Archittetura Biennale di  Venezia.