OBRES

 

Josep Camps · Olga Felip · Arquitecturia

 

JOSEP CAMPS · OLGA FELIP · ARQUITECTURIA ha treballat en projectes de l’àmbit cultural, docent, sanitari i residencial tant en el sector públic com privat.
 
Els seus components s’han format en diferents universitats europees mantenint una continua participació en la universitat i en programes d’investigació, estant en contacte amb la innovació i la investigació aplicada al camp professional.
 
Al llarg de la seva trajectòria professional destaquen els següents reconeixements: Design Vanguard 2011, menció especial arquitecto joven a la XI Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo, el premi 40under40 concedit per The Chicago Atheneum i The European Centre of Architecture, i la menció especial AR Awards for Emergent Architecture 2010, de Architectural Review.
 
La llista dels 40under40 Awards són uns premis que seleccionen als quaranta despatxos d'arquitectura emergents de més talent d'Europa per la seva obra en conjunt.  Al mateix temps, hem estat premiats als Leading European Architectural Forum Awards 2010 en la categoria Young Architect of the Year, amb dues obres per a l’administració pública. Es tracta de la urbanització de la plaça de l’Absis de la Catedral de Tortosa i el nou centre cultural de Ferreries. 
 
La menció especial per part de The Architectural Review als premis Emerging Architecture Awards 2010, implica formar part de la última  publicació de l’any de la revista amb el nou centre cultural de Ferreries, projecte de l’administració pública amb programa de subvencions de la Generalitat
 
Per últim, han obtingut el Premi AJAC en la categoria d’obra construïda. Aquest premi, organitzat des del 1996 per l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) del COAC, es convoca cada dos anys amb l’objectiu de donar a conèixer els treballs més destacats dels arquitectes menors de quaranta anys. Un jurat internacional, format per professionals de reconegut prestigi, avalua i puntua els treballs a partir dels criteris fixats. Els treballs guardonats són reconeguts amb la publicació AJAC VII, que va ser editada a mitjans de 2011 i amb l’exposició conjunta de tots els treballs.
 
La seva trajectòria professional ha estat  exposada i/o presentada arreu del mòn:  Tokyo -Arquitectura es Paisaje, Instituto Cervantes-; Madrid - 'The City and the World' Symposium, 40 under 40 Awards-; Londres - Emerging Architecture Awards, RIBA-,  Barcelona -Premis AJACVII, Nau Ivanow- i - PANORAMA I  BIArch, la Pedrera-.
 
La seva obra també ha esta publicada àmpliament, tant en la premsa escrita com en revistes d'arquitectura de prestigi internacional, tant de paper com digitals: ON- Diseño, Casabella, B-Guided, Arquitectura Viva, Concept, Architectures à vivre, Archdaily i Dezeen, entre d'altres.